luni, 22 noiembrie 2010

Cel mai mare castel din cărţi de joc / The biggest castle made of cards

Arhitectul american Bryan Berg și-a depășit propriul record în ceea ce privește construcția celui mai mare castel realizat din cărți de joc.
American architect Bryan Berg has exceeded its record in terms of building the largest castle made of cards.



Pe parcursul a 44 de zile, arhitectul Bryan Berg a construit o replică a hotelului Venețian din Macao, folosind 218,792 de cărți de joc, adică 4,051 de pachete.
Berg și-a depășit astfel propriul record și a declarat că acesta a fost cel mai ambițios proiect pe care l-a realizat.
El nu a utilizat niciun material de lipit pentru cărțile de joc și va demonstra acest lucru în 10 zile, când va trebui să dărâme propria construcție în public.
During the 44 days, architect Bryan Berg has built a replica of the Venetian Hotel in Macao, using 218.792 of cards, ie 4.051 packages.
Berg has exceeded its record so and said that it was the most ambitious project that has performed.
He did not use any material glued to cards and will prove this in 10 days, you will have to demolish their own building in public.


Castelul de 10,5 m înălțime a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai mare construcție din cărți de joc din lume.
În cazul în care cărțile utilizate de Berg ar fi puse cap la cap, ele s-ar întinde pe mai mult de 17 km.
Arhitectul american a stabilit primul record mondial la această categorie în anul 1992, la vârsta de 17 ani, când a ridicat un turn din cărți de joc, de 4,16 m înălțime, iar în 2007 a mai construit un turn de 7,62 m înălțime, la un muzeu din Dallas, Texas.

Castle of 10.5 m height entered in the Guinness Book of Records as the largest building in the world of cards.
If the books used by Berg should be placed end to end they would extend more than 17 km.
American architect established in this first world record in 1992 at the age of 17 years, it has raised a tower of cards, to 4.16 m high, and in 2007 also built a tower of 7.62 m height, at a museum in Dallas, Texas.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.